Thursday, July 19, 2018

Hollywood, America

 • Image

  Допис

  22. јун 2020.

  Поштована,
  С обзиром да су се нормализовали услови за рад након ванредног стања у земљи, обраћам Вам се да, сходно Вашим обавезама, органиизујете састанак са руководством Синдиката ПТТ Србије, у што краћем року. Теме за састанак би биле следеће:

  • Расходовање и пренос власништва мопеда и бицикли;

  Већ дуже од 2 године ово питање стоји нерешено. Поштари су улагали и одржавали наведена средства, па је ред да им се пренесу у власништво, како би бар део уложених средстава био надокнађен. Тренутно у Предузећу постоји више од стотину оваквих случајева. Сугеришемо да убудуће Уговор о уступање на одржавање новог мопеда или бицикле прати Уговор о преносу власништва старог мопеда или бицикле.

  • Набавка униформи за шалтерске раднике;

  Од задње набавке прошло је 5 година за кошуље кратких рукава и 4 године за кошуље дугих рукава.

  • Подела службених мобилних телефона;

  • Стално праћење облика радног ангажовања запослених;

  Питање које је увек присутно и актуелно, а то је ангажовања са ПП на одређено радно време, по истеку одређеног на неодређено радно време, увек када постоје услови и потреба.

  Допис за штампу
 • Image

  Обавештење

  27. мај 2020.

  Обавештавамо вас да смо се, данас, 27.05.2020. године, обратили директорки Функције поштанске мреже захтевом следеће садржине;

  Поштована,
  Обраћамо Вам се у намери да иницирамо анализу оправданости свакодневне примене апликације Поштар-мап. Смисао ове апликације не би требао да буде континуирано и непрекидно снимање – праћење поштоноша док су на рејону. Осећају се као да су под присмотром, да их неко прогони. Тај притисак ствара нервозу и нелагодност што доводи до одређених грешака у обављању радних задатака. Прављење паузе у дневном раду, ради одмора, повлачи за собом писање изјаве и томе слично.

  Сматрамо да праћење – кретање поштоноша има сврху у случају жалбе странака, због тога што не долазе на кућну адресу, снимање рејона – итинерера и сличних службених потреба. Користимо прилику да сугеришемо што хитнију поделу већ набављених службених телефона за поштоноше и достављаче, као и набавку нових за остале запослене, обзиром да су стари у приличној мери оштећени и не могу се користити.

  Унапред се захваљујемо на разумевању и сарадњи.

  Након добијања тражених информација, бићете обавештени.

  Допис за штампу